Hjem - Lions Hobro

Lions-Fjordlotteri

Lionsclubberne i Arden, Hadsund, Rebild og Hobro udbyder i samarbejde Lions-Fjordlotteri, bestående af ialt 16.000 ”stænger” fordelt på 4 serier, en til hver Lions Club, der sælges i perioden august-december.
Lotteriseddelen er en ”skrabe” lodseddel med 5 vinder chancer på hvert lod.
Præmierne der udloddes er alle kontante præmier.
For at få udbredt salget af vores andel af lodderne i LC Hobro, har vi bla alliereret os med en række klubber og foreninger i lokalområdet, samarbejdspartnerne  (sælgerne) bliver alle honoreret med et beløb pr solgt lod.
Eventuelt overskud fra salget vil gå til LC Hobro`s humanitærer arbejde.

Barn af Himmerland

Bogen Barn af Himmerland udkommer hvert anden år.
Siden den første bog udkom i 1978, er det indtil nu blevet til 19 bøger, hvortil ca. 290 forskellige kendte og ukendte forfattere vederlagsfrit har bidraget med levnedsløb og oplevelser med tilknytning til Himmerland.

Barn af Himmerland bøgerne udgives af Lions klubber i Himmerland og overskuddet går, som altid ved et Lions arrangement, ubeskåret til klubbernes humanitære arbejde lokalt, nationalt og internationalt..
Har du et spændende levnedsløb eller oplevelse i tilknytning til Himmerland, hører vi gerne fra dig.
Kontakt et af medlemmerne i Lions Hobro for mere information.
Barn af Himmerland er til salg i Lions Club Hobro.